Espais i seccions

Espais i usos

Pel que fa als espais, tenim, a la planta baixa, l’àrea infantil, novetats, premsa i revistes, música i pel·lícules, servei d’ordinador i Internet i sala de lectura. El primer pis es destina als usos tradicionals de biblioteca pública i servei d’ordinadors. La segona planta, més protegida de renous, es reserva per a l’estudi, amb opció de convertir-se en sala de conferències i projeccions.

Seccions

  1. Infantil. L’àrea infantil, situada a la planta baixa, lliure de barreres arquitectòniques, i amb accés a un petit pati exterior, conté llibres dedicats als més petits, fins a 7 anys, amb predomini de la il·lustració, identificats amb un gomet blau, els llibres per a infants de fins  a 10 anys s’identifiquen amb un gomet vermell. En aquest espai també podem trobar pel·lícules i col·leccions especifiques per a aquest públic més petit. A la planta primera aquesta secció continua, amb la col·lecció destacada amb el gomet verd, que inicia els lectors en el món de l’aventura.
  2. Juvenil. Consta d’una selecció de llibres, bàsicament novel·les d’aventures, ficció, còmic,… situada a la primera planta, que tenen en els adolescents el seus naturals destinataris.
  3. Literatura. Situada a la primera planta, hi ha una secció dedicada a la literatura, amb els tres gèneres: novel·la, poesia i teatre.
  4. Coneixement general. La resta de matèries (geografia, economia, història, matemàtiques,…) està situada a la sala gran de la primera planta, segueix la classificació estàndard de l’agència ISBN, detallada més amunt.
  5. Fons local. A la planta baixa podeu trobar una secció específicament poblera, el fons local, que té per objectiu recollir informació, obres i treballs dels escriptors poblers, per donar-los a conèixer al conjunt de la població.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s