Darreres campanyes de sensibilització lingüística

historiesdelcatala.cat

«Històries del català» és una campanya que pretén sensibilitzar la població sobre la importància de la llengua catalana com a element de cohesió social. Es tracta d’una iniciativa del Consell de Formentera a la qual s’han afegit la resta de consells insulars i el Govern de les Illes Balears mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, a més dels ajuntaments on resideixen els testimonis.

Gràcies a la campanya podem escoltar les històries de 74 persones arribades a les Illes Balears de diferents indrets del món que ens expliquen els motius pels quals han après català.Saloua

A sa Pobla comptàrem amb el testimoni de na Saloua, a qui agraïm la seva col·laboració.


“Mira-t’hi bé, amb les paraules”

Paraules Cartell okCampanya de sensibilització lingüística de l’Ajuntament de sa Pobla dirigida al conjunt de la població i que té com a marc de referència les relacions comercials. Tothom és client i, algunes persones, també empresàries.

És una realitat creixent, entre les empreses més compromeses socialment i adaptades als nous temps, l’ús de la llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, en les relacions amb els clients.

Implementar aquest ús, o millorar-lo, se’ns presenta com una oportunitat, una inversió, una bona pràctica empresarial que, al marge dels hàbits lingüístics que cadascú pugui tenir, millora el posicionament de les empreses que ho fan.

Des de l’Ajuntament de sa Pobla, oferim un servei gratuït de suport a l’elaboració lingüísticament adequada de documents, menús, cartes, etiquetatge, retolació, publicitat, etc.

Entre les actuacions d’aquesta campanya hi ha el repartiment de cartells adaptats a les 35 varietats d’establiments comercials que hem determinat.

Posa’t en contacte amb el Servei d’Assessorament Lingüístic.

I… mira-t’hi bé, amb les paraules. Tothom hi sortirà guanyant.