Convocatòria de cursos d’Aula Mentor en el marc de la formació permanent del professorat 2023

La formació permanent del professorat és un aspecte clau que permet millorar la pràctica docent. Per això, el Ministeri d’Educació i Formació Professional així com totes les conselleries i departaments d’educació de les CCAA disposen de serveis de formació del professorat que dissenyen plans formatius per a la millora de les competències dels docents de tots els nivells educatius no universitaris. 

Destinataris 

Les accions de la present convocatòria estan dirigides al professorat i personal especialitzat dels centres docents que imparteixen els ensenyaments regulats a la Llei Orgànica 2/2006 d’Educació, així com al personal dels serveis tècnics de suport educatiu en els esmentats ensenyaments. Així mateix, hi podran participar aquelles persones que no havent exercit la docència, compleixin els requisits per a això establerts a la normativa vigent d’accés als cossos docents no universitaris.

Advertisement
Aquesta entrada s'ha publicat en Aula Mentor, Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s