CONCURS DE CARTELLS DE LES FESTES DE SANT ANTONI 2022

🏆Premis

1r premi: Una ximbomba i 500 € en efectiu.

Característiques de les obres presentades.

Només es podrà presentar al concurs un treball per participant. Els treballs tindran un format vertical. Es presentaran sobre suport rígid, amb unes dimensions de 30 cm x 40 cm, sense marges i sense signar i hauran d’incloure els lemes “Sant Antoni 2022”; “Sa Pobla”; “16 i 17 de gener”. Els treballs hauran de respectar les característiques pròpies de la tècnica del cartell. El jurat valorarà la qualitat gràfica i l’eficàcia anunciadora dels treballs presentats.

📥Tramitació

Presentació. Al Registre General de l’Ajuntament.

També podeu fer la tramitació de manera electrònica: A la Seu Electrònica de sa Pobla: www.sapobla.cat>seu electrònica (tràmits destacats)>Instància general

🗓Termini. Fins dia 10 de desembre de 2021

Documentació

-Model de sol·licitud

-El treball presentat al Concurs.

-Un sobre que contindrà les dades de l’autoria: nom i llinatges, adreça, municipi, codi postal, telèfon i fotocòpia del DNI.En cas de tramitació electrònica, a l’apartat documentació addicional de la instància general, adjuntau: el model de sol·licitud emplenat, el treball digital i les dades sobre l’autoria detallades en el paràgraf anterior.

Vot popular

Dins les dues setmanes següents a la data límit de lliurament de propostes, al centre de cultura es Rafal hi haurà una urna perquè les persones interessades puguin votar l’obra que els agradi més. Ho podran fer a partir dels 16 anys, sense cap altra limitació. Per poder emetre el vot s’hauran d’acreditar mitjançant la presentació del DNI, NIE, passaport o carnet de conduir. Un cop finalitzat el termini de votació, i efectuat el recompte de vots, sortirà l’obra elegida del vot popular.

Enllaç a la convocatòria

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s