Mentor en Obert. Inscripcions del 5 al 15 de novembre

Des d’Aula Mentor obrim una nova convocatòria de cursos gratuïts Mentor en Obert. Per a les inscripcions, s’haurà d’escriure un correu electrònic a l’Aula indicant l’interès del curs a realitzar, dins del termini establert, del 5 al 15 de novembre de 2021. Els cursos compten amb places limitades que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. La formació començarà el dia 22 de novembre. Aquests cursos no tenen examen presencial i per tant només s’emet el certificat d’aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Relació de cursos:

Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Durada del curs 3 mesos.

Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tingui interès a aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessària la realització prèvia del curs d’Aula Mentor, Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat. Durada del curs: 2 mesos.

Linux Essentials (Cisco): curs d’introducció sobre el sistema operatiu Linux. Els alumnes faran pràctiques amb una màquina virtual des del començament del curs. Durada del curs: 2 mesos.

Introducció a Internet de les coses (CISCO): Tot estarà connectat! No es necessita coneixements previs en el tema. Pot fer aquest curs qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d’informàtica. Durada del curs: 2 mesos.

Introducció a la Ciberseguretat (CISCO): Aprendràs a protegir la teva privacitat en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives. Durada del curs: 2 mesos.

Emprenedoria Digital (CISCO): Aquest curs està dissenyat per a ajudar-te a perfeccionar les habilitats que utilitzaries com a empleat en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que s’aprenen en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals. Durada del curs: 2 mesos.

Networking Essentials (CISCO): En aquest curs s’ensenyen els aspectes fonamentals de les xarxes, incloent la forma en què es comuniquen els dispositius d’una xarxa, com crear una xarxa domèstica i configuració bàsica de la seva seguretat, … Durada del curs: 2 mesos.

Get Connected (CISCO): Sàpiga com utilitzar una computadora, connectar dispositius i accedir a cerques, correu electrònic i mitjans socials. No es necessiten coneixements previs per a aquest curs introductori. Durada del curs: 2 mesos.

Ciberseguretat Essentials (CISCO): Dissenyat per a estudiants que estan interessats a obtenir estudis més avançats en el camp de la ciberseguretat. Aquest curs preparatori brinda una descripció general del camp de la ciberseguretat. El currículum és apropiat per a estudiants de molts nivells d’educació i tipus d’institucions, com a escoles secundàries, instituts d’ensenyament superior, universitats, escoles tècniques i de formació professional, i centres comunitaris. Durada del curs: 2 mesos.

Iniciació a la Física: En aquest curs s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d’energia. Durada del curs: 2 mesos.

Aquesta entrada ha esta publicada en Aula Mentor. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s