Es convoca el XXI Premi Alexandre Ballester, de Teatre

Retrat d’Alexandre Ballester,
de Nils Burwitz

Extracte de les bases

(BOIB núm. 104, de 5 d’agost de 2021)

Objecte i finalitat

L’Ajuntament de sa Pobla estableix el XXI Premi Alexandre Ballester (2021) que, de manera excepcional, es convoca en la modalitat de teatre, amb la finalitat de donar suport als dramaturgs i la seva obra, tot emmarcat en els actes i activitats promoguts amb motiu de la declaració de l’any 2021 Any Alexandre Ballester, en el desè aniversari del seu òbit.

Dotació econòmica i edició de l’obra premiada

S’estableix un premi de 800 euros i la publicació del treball guanyador. La dotació econòmica del premi anirà a compte dels drets d’autoria. L’obra premiada serà editada per Lleonard Muntaner, Editor. 

Característiques de les obres presentades 

Les obres aspirants al XXI Premi Alexandre Ballester, de Teatre (2021) han de ser escrites en llengua catalana i cal que siguin originals i inèdites. Cada participant podrà concursar-hi amb un màxim d’una sola obra. 

Les obres hauran de presentar-se en format DIN A4, mecanoscrites a espai 1,5 i per una sola cara, en tipus Times New Roman o semblant, de cos dotze; amb una extensió màxima de 40 pàgines.

Tramitació

  • Sol·licituds, mitjançant aquest model.
  • Presentació. Al Registre General de l’Ajuntament. També hi ha l’opció de fer la tramitació electrònicament (recomanable): A la Seu Electrònica de sa Pobla: www.sapobla.cat>seu electrònica (tràmits destacats)>Instància general
  • Termini. Fins dia 12 de novembre de 2021.

Documentació

  • Sol·licitud emplenada.
  • Fotocòpia del DNI.
  • El text de l’obra presentada en suport digital. A la primera pàgina es consignarà el títol de l’obra i les dades de l’autoria (nom i llinatges, DNI, adreça postal, telèfon i adreça electrònica).

En cas de tramitació electrònica, a l’apartat documentació addicional de la instància general, adjuntau: el model de sol·licitud emplenat, el treball digital i la fotocòpia del DNI.

Veredicte

El veredicte del jurat es farà públic el dia 20 de desembre de 2021.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s