Lliurament del IX Premi Mestre Arabí de Narrativa Escolar

May be an image of 1 persona, sitting, standing i a l'exterior

Aquest dilluns, 19 de juliol, s’han lliurat els premis del IX Mestre Arabí de Narrativa Escolar.

La participació al concurs ha estat de 744 alumnes corresponents a 53 aules dels centres escolars de sa Pobla, 6 responsables dels centres al concurs: del CEIP Nou, Sant Francesc d’Assís, Son Basca, Tresorer Cladera, Vialfàs i Cepa sa Pobla, i 60 mestres d’aquests mateixos centres educatius.

Després dels processos de selecció de cada centre escolar, s’han presentat al concurs 295 treballs, dels quals, per categories, 110 treballs corresponen a infantil, 162 al primer cicle de primària, 49 al segon cicle de primària, 58 al tercer cicle de primària, 11 a ESO i 5 a batxillerat-CIFP-CEPA.

Un cop llegides totes les propostes presentades i, després de les oportunes deliberacions, el jurat, integrat per Gabriel Crespí “Varet” i Nofre Riera, després d’una llarga deliberació atorgà els premis als participants següents:


Infantil:
1r. premi a l’obra titulada “Jeloc Joms”, presentada per Sion Oliver Ballester, del curs 5è C, del CEIP Son Basca.
2n. premi a l’obra titulada “La papallona gegant”, presentada per Dieynaba Gadio, del curs 5è del CEIP Nou.
Menció especial per a l’obra “Els peixos”, presentada per Marwa Bounaouara, del curs 6è D, del CEIP Tresorer Cladera.

Primer cicle de primària:
1r. premi a l’obra titulada “Na Lila i na Taca”, presentada per Aina Moret Simó, del curs 2n A, del CEIP Vialfàs.
2n. premi a l’obra titulada “Un bon dimoni”, presentada per Francesc Serra Gost, del curs 1r. del CEIP Sant Francesc d’Assís.

Segon cicle de primària:
1r. premi a l’obra titulada “Un llarg recorregut”, presentada per Lidia Alzina Cladera, del curs 4t C, del CEIP Son Basca.
2n. premi a l’obra titulada “L’ànnera i la seva amiga”, presentada per Margalida Bibiloni Torrens, del curs 4t del col·legi Sant Francesc d’Assís.

Tercer cicle de primària:
1r. premi a l’obra titulada “El mestre nou”, presentada per Llorenç Vives, del curs 5è. del col·legi Sant Francesc d’Assís.
2n. premi a l’obra titulada “Una darrera oportunitat”, presentada per Carlota Muñoz Guardia, del curs 5è C del CEIP Son Basca.
Menció especial per a l’obra “El viatge de na Zoraida”, presentada per Fatima Aissaoui, del curs 6è B del CEIP Son Basca.

ESO:
1r. premi a l’obra titulada “La bruixa i jo”, presentada per Issa Bonilla Shütt, del curs 1r. del col·legi Sant Francesc d’Assís.
2n. premi a l’obra titulada “Un viatge inesperat”, presentada per Agueda Martínez Alomar, del curs 3r. del col·legi Sant Francesc d’Assís.
Menció especial a l’obra “Irresponsabilitat”, presentada per Josep Antoni Amengual Morey, del curs 4t del col·legi Sant Francesc d’Assís.

Batxillerat-CIFP-CEPA:
1r. premi a l’obra titulada “Memòries analògiques”, presentada per Sara Bonnín Beteta, del curs Català C del CEPA de sa Pobla.
2n. premi a l’obra titulada “Un heroi de veritat”, presentada per Maria Esperança Cantallops Cantallops, del Club de Lectura del CEPA de sa Pobla.

ENHORABONA A GUANYADORS I GUANYADORES I GRÀCIES A TOTHOM PER PARTICIPAR !

Aquesta entrada s'ha publicat en Biblioteca, Cultura, Servei Lingüístic i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s